Shop

KEM DHA – Benzylalcohol DHA, WATER

Konzervans širokog spektra djelovanja.

Cosmos, Ecocert BDIH, ICEA, Natrure, Soil Accociation

8.90KM14.90KM

SKU: 0f217797aebd-2 Kategorije: ,
Pakovanje: 100g, 50g

KEM DHA – Benzylalcohol DHA, WATER

Konzervans širokog spektra na bazi susptanci prirodnog porijekla. Dozvoljen je  u prirodnoj i organskoj kozmetici u skladu s glavnim standardima certifikacije (Cosmos, Ecocert BDIH, ICEA, Natrure, Soil Accociation)

Kem DHA se može koristiti za zaštitu raznih kozmetičkih proizvoda od mikrobnog rasta, posebno u vodenim fazama, surfaktantima, emulzijama i uljima.

Antimikrobno djelovanje: Kem DHA je dobro uravnotežena kombinacija antibakterijskog benzil alkohola s antifungalnim djelovanjem dehidroacetatne kiseline. Pruža učinkovitu zaštitu protiv gram-negativnih i gram-pozitivnih bakterija, kao i protiv kvasaca i plijesni. Zbog prisutnosti organske kiseline, antimikrobno djelovanje se pojačava kada je pH snižen, s najboljim učinkom pri kiselom pH od 6,5-7,0.

Kem DHA je veoma topiv u alkoholu, slobodno topiv u propilen glikolu, slabo topiv u vodi. Može tolerirati radnu temperaturu do 80°C.

Primjena:

  • Njega kose: gelovi, šamponi, losioni, regeneratori, pjene.
  • Njega tijela i lica: serumi, tonici, gelovi, losioni, kreme, maramice.
  • Šminka: puderi, maramice, puderi.
  • Proizvodi za brijanje: sapuni za brijanje, gelovi, balzami poslije brijanja, losioni, kreme.
  • Proizvodi za sunčanje: kreme za sunčanje, samotamnjivanje, poslije sunčanja.
  • Proizvodi za kupanje: gelovi za tuširanje, pjene za kupanje, sredstva za čišćenje ruku, intimni proizvodi, ulja, puderi, maramice.
  • Njega beba: šamponi, proizvodi za kupanje, losioni, kreme, ulja, puderi, maramice.
  • Sirovine: surfaktanti, biljni ekstrakti.

Način upotreba i doziranje: Preporučena koncentracija 0,2-0,8 %

Inci: KEM DHA – Benzylalcohol DHA, Water